פיצה ביתית פשוטה וטעימה להכנה

קייטרינג חלבי ראשי > פיצה ביתית פשוטה וטעימה להכנה

בישול ביתי זו הנאה גדולה שכל אחד מאיתנו לוקח בה חלק בשלבים כאלה או אחרים ובעיקר כאשר נולדים הילדים. אנחנו רוצים לדאוג להם ורוצים ליצור אווירה כמה שיותר משפחתית ומפנקת ולכן ברור מדוע המטבח הוא חלק מכל העניין הזה. זה נשמע לכם מוכר אך אתם לא לגמרי יודעים איך להכין מטעמים שהילדים לא יפסיקו לאכול? אם כך, המאמר שאנחנו מביאים כאן יעניין אתכם. זה לא משנה אם אתם רוצים להכין היום פסטה ברטבים שונים, פיצה או אולי סלטים מפוארים כי בכל מקרה המתכונים שאספנו עבורכם והטיפים הקטנים הם אלה שיעשו את השינוי הגדול.

האם אפשר להכין פיצה בבית?

ראשית, התשובה היא חד משמעית כן הכנת פיצה ביתית זה לא בשמיים. שנית, יש כמה דברים שצריך להקפיד עליהם כדי שהתוצאה הסופית תהיה מוצלחת במיוחד והם:

  1. הכנת הבצק חייבת להיות כמה שיותר מדויקת כי בצק זה מדע.
  2. חומרי הגלם שבהם אתם עושים שימוש חייבים להיות מהטובים ביותר שיש.
  3. התנור חייב להגיע לחום גבוה במיוחד.

אם תקפידו על כל הכללים האלה אתם תראו שבסופו של דבר הפיצה שתאכלו תהיה אפילו יותר טובה מזו שמחכה לכם בנאפולי הרחוקה. פיצה זה אומנם מאכל איטלקי ידוע שגם נושא את צבעי גדל איטליה אך היום ניתן לאכול אותו בכל פינה בעולם, אז למה שלא תכינו אותו גם בבית?

פיצה_בייתית

פסטה טעימה בכל רוטב שתרצו

לכאורה הכנה של פסטה זה עניין פשוט, כי מה בסך הכול צריך? לקנות את הפסטה, להרתיח מים ולזרוק אותה פנימה. עם זאת, בפועל אנחנו מגלים שזה לא כל כך פשוט ולכן, אם גם אתם אוהבים פסטה ומחפשים את המתכון המושלם כדאי שתקפידו על הפרטים הבאים:

  1. עליכם להוסיף מלח בכמות נכבדה למים שבהם אתם מבשלים את הפסטה.
  2. כדאי לבדוק את הוראות היצרן מבחינת זמני בישול הפסטה.
  3. הוציאו את הפסטה כדקה לפני הזמן, רק כך היא תהיה “אל דנטה”.

מבחינת הרטבים אתם באמת יכולים להוסיף לפסטה כל רוטב שתרצו, החל מרטבים לבנים שכוללים שמנת ועד רטבים עם עגבניות ושאר ירקות.

האם כדאי להכין לזניה לבד?

 

אם כבר באוכל איטלקי משובח וטעים עסקינן, אתם בוודאי תוהים האם לא הגיע הזמן לעשות גם לזניה חלבית או צמחונית לבד. אין ספק שאתם יכולים לעשות זאת וכאן הדגשים יהיו: בחירת עלי הלזניה האיכותיים ביותר שיש תוך שילוב הגבינות האהובות עליכם. מבחינת הכנת הירקות עצמם אנחנו ממליצים לכם להקפיץ אותם קלות עם שמן זית בתנור ואת כל המרכיבים הללו עליכם לסדר בתבנית גדולה. יש לחמם את התנור מראש לחום גבוה של משהו כמו 180 מעלות, להכניס את הלזניה ולחכות כ40 דקות עד שהמעדן יהיה מוכן.

פיצה ביתית פשוטה וטעימה להכנה
Rate us
 
Facebook Twitter gPlus