פשטידות לשבועות

קייטרינג חלבי ראשי > פשטידות לשבועות

חג שבועות הוא החג שהמטבח ממש משנה את פניו. אם בכל חגי ישראל אנחנו מכינים תבשילים בשריים כמו כבש, בקר, תבשילי קדירה עם עוף או בקר, חג השבועות מבצע מפנה עצום בתפריט של 360 מעלות עם תפריט חג שבועות שהוא 100 אחוז על טהרת מוצרי החלב ופשטידות טבעוניות. תפריט שבועות יכול להתאים לאנשים השומרים דיאטה צמחונית וטבעונית. ממש מרגישים שזה החג שלהם. אך מי אמר שלקראת חג השבועות שחוגגים אותו יום אחד בלבד צריך לעבוד שעות במטבח. כאן אנחנו נכנסים לתמונה. חנות לחם מומחים לקייטרינג חלבי ביתי אמיתי שיגרום לכם להתענג על כל ביס וביס.

פשטידות_לשבועות
פשטידות לשבועות

פשטידות לשבועות

אחד המאכלים המוכרים יותר עם חג שבועות הוא הפשטידה. אם יש מוצר קל להכנה הוא פשטידה או קיש בשמה השני. פשטידות לשבועות ניתן להכין במספר דרכים אך המוצר המוביל המחבר בינהם הוא לרוב הגבינה. גבינה לבנה תמצא גם בקיש בצל וגם בקישים האחרים שלנו לחג השבועות.

מאפיין נוסף שמוביל ברכיבים לחג השבועות הם הירקות, לא משנה אם מדובר בכרובית, חצילים או ברוקלי אם לוקחים מתכון מצויין שגם מנצח להכנת פשטידה לשבועות. אחד הטרנדים החמים התחום היא להכין פשטידה אישית, אשר כמו הקאפקייקס שהן בעצם עוגות אישיות ניתן להכין פשטידות לשבועות שהן ממש אישיות שיהיו הלהיט לחג. חנות לחם יכולה להציע לכם קישיים איישים שממש ממכרים אך אם בכל זאת התחשק לכם להכין בבית את אחד המוצרים הנמכרים אצלנו, אנחנו שמחים לשתף אותכם במתכון להכנת קישיים איישים.

פשטידות_אישיות
פשטידות_אישיות

מתכון להכנת 12 קישיים אישיים

רכיבים

300 גרם קמח

150 גרם חמאה רכה וחתוכה

חצי כוס מים

רכיבים למילוי

כפית שמן זית

1 בצל חתוך ומקולף

75 גרם גבינת צ’דר

2 ביצים גדולות

150 מ”ל חלב

מעט מלח ופלפל לפי הטעם

הכנת פשטידות אישיות לשבועות

בשלב ראשון מנפים את הקמח מוסיפים מלח ומערבבים אותו עם החמאה. לשים את הכל עם הידיים ומערבבים עד שיש לנו עיסה אחת אחידה. מוסיפים מים ומערבבים עד ליצירת בצק. לשים בעדינות ועוטפים בניילון נצמד למשך 35 דקות.

לוקחים מגש אפייה ל-12 יחידות קישים ומשמנים את המגש. מחלקים את הבצל ל- 12 מיקומים במגש ומקמחים קלות. מוסיפים את הבצק ומחוררים קלות את הבצק. ואופים בטמפ גבוהה למשך 15 דקות בלבד.

לאחר מכן מדליקים את התנור של 200 מעלות לוקחים את המילוי יחד עם הבצל והגבינה ושמים בצד מקציפים את הביצים ומוסיפים אותם לקערה ומערבבים יחד את כל הרכיבים ויוצרים את התערובת על המאפים שנאפו קודם לכן.

אופים בתנור למשך 15 עד 20 דקות עד שיש צבע מוזהב לפשטידות האישיות וניתן להגיש אותם חמות או קרות תלוי בהעדפת האורחים.

שיהיה בתיאבון וחג שבועות שמח.

פשטידות לשבועות
Rate us
 
Facebook Twitter gPlus