תכנון כנס עסקי בצורה מושלמת

קייטרינג חלבי ראשי > תכנון כנס עסקי בצורה מושלמת

כנסים עסקיים הם בעלי חשיבות מכרעת. הם מאפשרים יצירת אינטראקציות בין גורמים שונים בעולם העסקים (עובדים, קולגות, משקיעים, לקוחות ועוד), כוללים בתוכם פעילויות בעלות ערך ומאפשרים ליצור “באזז” סביב נושא מסוים או אפילו חברה מסוימת. אבל איך בדיוק מארגנים את הכנס המושלם?

הבחירה במקום

ההחלטה הראשונה שיש לקבל נוגעת למקום בו ייערך הכנס. המיקום הספציפי שלו על מפת ישראל מהווה פקטור משמעותי, כאשר רצוי לבחור באזור נגיש ונוח להגעה. זו הסיבה בגינה אירועים רבים נערכים באזורים דוגמת המרכז והשרון. המקום צריך להתאים לכנס גם מבחינת מספר האורחים, כך שיש לערוך חישוב ראשוני של הכמות המשוערת, ולראות האם האולם ערוך לכזו כמות. ההחלטה החשובה נכונה גם מבחינה טכנית וגם בכל הקשור לאווירה הנוצרת באירוע – הרצון הוא ליצור אווירה אינטימית יחסית, אך חשוב שלא לבחור במקום קטן “מדי” שיביא לתחושת צפיפות ודוחק.

מועד הכנס

כאשר מארגנים כנס עסקי, יש להגדיר לא רק את המקום, אלא גם את השעה. אירוע בבוקר יבטיח שהאנשים יגיעו רעננים יותר ויוכלו לעבד יותר מידע – בכנס הכולל הרצאות או סדנאות, לכן, זוהי בחירה הגיונית. הבעיה העיקרית כאן היא שהמשתתפים בכנס יצטרכו להפסיד יום עבודה, מה שלא תמיד נוח לכולם, ולכן במצבים מסוימים מספר המשתתפים עלול להיות קטן ממה שמצפים או מקווים לו. אם מדובר בכנס של חברה, יש להדגיש, הבעיה הזו לא קיימת: פשוט מפסיקים בה את העבודה למשך מספר שעות או יום אחד.

עריכת הכנס בשעות הערב תבטיח שמרבית המשתתפים לא יצטרכו “להקריב” דבר על מנת להשתתף בו, אך יגיעו אליו פחות רעננים ולכן גם פחות מרוכזים. כשעורכים כנס בערב, לכן, צריך להשקיע מאמצים ביצירת אירוע דינמי, אפשר אפילו כזה המבוסס על השתתפות פעילה של האורחים.

ואיך אפשר בלי האוכל?

אחד המשתנים החשובים בתכנון כנסים עסקיים הוא האוכל שיוגש בו. הרצון היחידי הוא לאוכל ברמה הגבוהה ביותר האפשרית, שישפר את שביעות הרצון של האורחים ולכן גם של החברה שעורכת את הכנס. תחום הקייטרינג מציע הרבה מאד אפשרויות, כך שמומלץ להשקיע מחשבה בבחירת האופציה האידיאלית. הכיבוד צריך להיות קליל ככל האפשר, כשסלטים, פשטידות, קינוחים ועוד מטעמים מקבלים עדיפות בלא מעט מקרים. וכן, כמובן שגם השתייה האלכוהולית המשובחת, שמשדרת יוקרה, רצוי שתיכנס לתפריט הכנס.

במצב הדברים הזה, המלצה מועילה היא להעדיף קייטרינג חלבי על פני קייטרינג בשרי בסוג זה של אירוע. המאכלים החלביים פשוטים יותר לעיכול, מתאימים לאופי הכנס (לרוב בוחרים באוכל לקבלת פנים או הגשת מתאבנים, ופחות בהגשת מנות שלמות לשולחנות), עשירים בריחות ובטעמים ומשתלבים מצוין עם האלכוהול.

תכנון כנס עסקי בצורה מושלמת
Rate us
 
Facebook Twitter gPlus